AD Garage


Autofyg este membru al retelei internationale de service AD Garaje !

Ce este AD Garaje?

ad2

 

Misiunea noastra este aceea de a ne ajuta partenerii din piata auto romaneasca sa atinga excelenta atat in ce priveste calitatea produselor utilizate, cat si in ce priveste serviciile aduse consumatorului

final. Prin intermediul partenerilor sai la nivel international, AD Garage se face purtatorul de cuvant, pe teritoriul romanesc, al peste 500 de distribuitori pentru piata auto, cu o retea de peste 4.600 de

service-uri din peste 26 de tari.
Ca si acestia, va punem la dispozitie din stoc, cu promptitudine, orice piesa, orice produs sau orice tip de echipament necesare functionarii in conditii optime a aproape oricarui tip de autovehicul. Si toate acestea exact atunci cand aveti nevoie! Personalul AD Garage va pune la dispozitie competenta necesara, in locatii cat mai aproape de dumneavoastra, prin serviciile ireprosabile pe care le meritati.

Telul nostru, mai presus de orice, este de a da totul pentru ca aceste servicii la cele mai inalte standarde sa ramana, in timp, exact la fel – la cele mai inalte standarde! Prin intermediul acestei vaste retele AD Garage, aducem laolalta 26 de culturi diferite, pentru a putea invata unii de la ceilalti, in fiecare zi. Semnalistica AD Garage – aceeasi, indiferent de tara in care va aflati, este menita sa comunice o mica parte din mandria pe care o simtim – aceea de a face parte din aceasta imensa echipa. Partenerii cu care lucram la nivel international asigura produse de cea mai buna calitate, completate de gama exclusiva de produse Ad Garage. Acestia suntem noi, iar aceasta este misiunea noastra!

Avantaje

 

Reparatii si intretinere pentru toate marcile de masini.

avantaje

Service-ul AD Garage din iti ofera servicii complete pentru orice marca de masina.

Daca familia ta poseda masini de marci diferite, AD Garage-ul de langa casa se va putea ingriji de toate.

Calitate la un pret corect.

Piesele si produsele folosite in reteaua AD Garage sunt atent selectionate de echipe la nivel national si international, astfel incat sa putem garanta pentru cea mai buna calitate.

Piesele poarta semnatura celor mai cunoscuti producatori de piese auto la nivel european, iar datorita puterii noastre de cumparare, atat la nivel national, cat si la nivel international, aveti intotdeauna garantia competitivitatii preturilor noastre.

Personal bine instruit si echipamente tehnice moderne.

Pentru a putea tine pasul cu ritmul ametitor in care evolueaza tehnologia si sistemele electronice la masinile de ultima generatie, personalul din toate service-urile AD Garage participa la sesiuni de training si specializare tehnica la intervale regulate de timp. Echipamentele de diagnoza de inalta clasa beneficiaza de update-uri regulate ale softurilor, pentru a putea activa la un nivel maxim de acuratete in orice moment, dar si pentru orice marca auto.

Mult mai mult decat reparatii si intretinere pentru masina ta.

 

In calitate

de client AD Garage, beneficiezi de servicii suplimentare precum:

 

– Telefon ADGARAGE – disponibil de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 18.00; de aici poti afla orice detaliu legat de localizarea unui service auto AD Garage, datele de contact ale acestuia sau operatiunile pe care le executa.

– Campanii promotionale – de pe site-ul www.ad-garage.ro poti afla care este campania promotionala a lunii in curs, dar si orice alta informatie legata de reteaua de service-uri AD Garage din Romania

– Programe de fidelitate care-ti aduc reduceri de pret, participari la tombole si multe alte surprize placute

ad3

Garantie internationala pentru.

 

Pentru a-ti oferi servicii optime cand te afli in strainatate, AD International a dezvoltat un sistem de garantie internationala pentru 24 de luni pentru piesele de provenienta AD Garage.

Garantia este valabila in toate tarile (*) in care este operationala o retea AD Garage.

Garantia nu se aplica in cazul masinilor folosite pentru a obtine venituri (taxi, scoala auto) sau in cazul masinilor participante la competitii.

ad4

(*) valabil in: A, B, CH, D, E, F, FIN, H, I, MA, NL, P, PL, S, TR, RO

Carte de.

 

 

Odata cu prima ta vizita intr-un service AD Garage, vei primi o carte de service care va functiona ca si cartea de identitate a masinii, astfel incat vei sti in orice moment ce lucrari s-au efectuat sau ce lucrari trebuie efectuate in continuare.

 

ad5

Ghidul AD Garage

Cel mai eficient instrument pentru concediile sau calatoriile tale de afaceri, peste hotare (*) pentru ca gasesti aici numele si adresele tuturor service-urilor din reteaua internationala AD Garage.

(*) valabil in: A, B, CH, D, E, F, FIN, H, I, MA, NL, P, PL, S, TR, RO