Diesel Point


Autofyg este mebru al retelei de service “Diesel Point”!

     Diesel Point este cel mai nou modul al conceptului de service Delphi si care ofera suportul necesar service-urilor pentru repararea celor mai noi autovehicule.

      Popularitatea sistemelor diesel a crescut odata cu avansarea tehnologica a motoarelor common-rail, ceea ce inseamna ca numai centrele de service dotate cu echipament sofisticat, training si suport adecvat pot profita de aceasta oportunitate.

DIESEL POINT face fata cerintelor tehnologiei Common-Rail, atat pentru sistemele Delphi, cat si pentru sistemele Bosch, Continental (Siemens) si Denso.

Pachetul DIESEL POINT a fost conceput pentru a ne oferi tot ce este necesar pentru a intra pe aceasta piata, acum si pentru viitor. Datorita acestor echipamente si servicii putem profita pe urma aftermarketului in continua dezvoltare.

Tehnologia diesel este in continua dezvoltare si devine din ce in ce mai complexa. Trainingul DIESEL POINT ne ofera incredere totala in servisarea si diagnosticarea diesel  si ne tine la curent cu cele mai noi evolutii in domeniu

Ca parte a retelei DIESEL POINT avem acces la experti tehnici Delphi. Acestia sunt mereu disponibili pentru a ne raspunde la intrebarile aparute in timpul servisarii.

Identificarea piesei corecte este facila cu ajutorul catalogului nostru electronic. Direct Evolution. Acest serviciu ofera date legate de intreaga gama de produse Delphi si dispune de facilitati usor de accesat, “cross referencing” si diagrame.

Delphi lucreaza cu anumiti parteneri tehnici alesi cu mare atentie. Acesti parteneri ne ajuta in dezvoltarea noastra ca service DIESEL POINT, oferind cunostinte tehnice, marketing si desigur acces rapid la produse diesel.

 

Acest concept este conceput ca sa venim in intampinarea clientilor nostrii cu solutii pertinente la cerintele pietei actuale, si de a oferii cat mai multa incredere in servicile pe care le prestam.